CURS 2022/2023

Com cada any, en aquesta entrada us deixem un recull de fotografies i vídeos de les activitats que s’han portat a terme des del Departament de Ciències el curs 2022/2023. Ja hem fet alguna publicació d'algunes d’aquestes, com les de la Fira de ciències que vam celebrar al maig i la Setmana de la ciència que vam celebrar al novembre, i que podeu consultar als enllaços corresponents.
 Apart de les activitats que hem anat repetint en els darrers anys, com les sortides i pràctiques de laboratori, enguany volem destacar:
  • la xerrada "Parlem de temes controvertITS" sobre malalties de transmissió sexual que la nostra exalumna Emma Sancho Ortiz va oferir a totes les classes de 4t d'ESO i 1r de BAT, 
  • el projecte internivell “Tenim Radioactivitat al nostre voltant?”, de 4t d’ESO i 1r de BAT, 
  • la participació en els diferents projectes interdisciplinaris, com el "Be Conscious" de 1r d’ESO,  
  • i els projectes de recerca que han portat a terme els alumnes de 1r de Batxillerat en les matèries de Reptes de Física i Química i Reptes de Biologia i Geologia, part dels quals van ser exposats en la Fira de Ciències, i explicats en l'entrada corresponent d'este mateix bloc.
 Us deixem aquí una selecció d’imatges i vídeos, tot i què en podeu veure moltes més en aquest àlbum.
1R ESO: Pastant massa de pa per estudiar la influència de diferents factors en el procés de fermentació del llevat (projecte “Be conscious”, Microscopi, aplicant el métode científic per estudiar quines variables afecten a la floridura del pa, observant per la lupa binocular i pel microscopi, construint una depuradora, identificant minerals, fent un escape-room internivell contra el canvi climàtic,o jugant a cartes del Dia de la xiqueta i la dona en ciència, editant posters científics sobre el projecte “Is yeast alive?”, …







Excursió riu Sènia amb Natàlia i Víctor del Parc Natural dels Ports (més fotos en este àlbum)






2" d'ESO: 



3r ESO: Els alumnes de 3r d'ESO han estat creant un portfoli al llarg del curs amb els informes de les pràctiques de laboratori. Aquí teniu un vídeo amb algunes de les imatges.



4t d'ESO: Comprovant la llei de Hooke i el principi d’Arquímedes, mesurant radioactivitat, calculant la velocitat del so utilitzant el rellotge acústic de l’app Phyphox del mòbil, fent experiments cassolans i editant-ne els vídeos, …









1R BAT:





2n BAT: 

Altres activitats 4t d'ESO (FQ i BG) i Batxillerat






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DISSECCIÓ DE RONYONS DE CORDER A 3R D'ESO

Fira de Ciències Maig 2023