Setmana de la Ciència 2023


Com cada any, des del Departament de Ciències preparem activitats per a celebrar la Setmana de la Ciència, al llarg del mes de novembre. Enguany hem fet una exposició al vestíbul del centre amb algunes de les creacions del nostre alumnat.

Aquí teniu imatges i detalls de les activitats.




Exposició de cèl·lules de 1r d’ESO








Pòsters de l’optativa "Living healthy" de 3r d’ESO: "Rethink what we you eat"






Pòsters de petites investigacions de l’optativa de 4t d’ESO i de la pràctica ("Caiguda lliure" i "Període d'un pèndol") , “Assaig a la flama” de Química de 2n de BAT, i "Destil·lació" de 1r de Química de 1r de BAT






Visionat del vídeo d’actualitat “Poca broma amb els asteroides” a l’optativa de 4t d’ESO




Lectura de notícies de ciències al Llegim a l’aula de tots els nivells de l’ESO




Sortida al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona de l’alumnat de Biologia i Química de Batxillerat.




El professor de Biologia de Fernando Juan, ens explica una mica la sortida:


"El passat 22 de novembre l'alumnat de la matèria de Biologia de 1r i 2n de Bat del nostre centre, acompanyats pels professors Fernando Juan i Anna Sanz, van desplaçar-se a Barcelona per visitar el Parc de ´Recerca Biomèdica, edifici situat al costat de l'hospital del Mar i on es troben ubicats 8 centres de recerca, amb més de 1700 investigadors, un dels més punters d'Europa en aquest camp.

L'alumnat va esser rebut i guiat per la responsable de Relacions públiques del PRBB, Mònica Rodriguez, la qual els va fer cinc cèntims de com i quan es va construir, la inauguració i posada en funcionament del centre, al 2006, i el que implica que s'hagi convertir en un referent mundial en recerca biomèdica. La visita va incloure un passeig per l'instal·lació, on l'alumnat va poder vore "in situ" el món de la recerca, amb totes les instal·lacions necessàries, maquinaris, nivells de seguretat, laboratoris, i un entorn que facilita el treball diari dels investigadors, molts d'ells de fins a 60 nacionalitats, i on l'idioma comú es l'anglès.

Una experiència enriquidora i motivadora envers la ciència."

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DISSECCIÓ DE RONYONS DE CORDER A 3R D'ESO

CURS 2022/2023

Fira de Ciències Maig 2023