ACTÍVITATS FÍSICA I QUÍMICA 3R TRIMESTRE

Encara que amb una mica de retard, per l'estrés del final del curs, volem compartir amb vatros algunes de les imatges de les activitats que hem anat portant a terme durant el darrer trimestre, com hem anat fent al llarg del curs. Hem fet sortides, pràctiques, exposicions, ... i ara us en farem cinc cèntims.

De les pràctiques de laboratori de Química de 2n de batxillerat, tenim algunes fotos de la pràctica de precipitació i dissolució de precipitats.




I de les pràctiques de 1r de Batxillerat, tenim les fotos de la valoració de l'àcid de taronges i llimes i del càlcul de la constant d'Avogadro per aproximació. 





Aquí en teniu l'àlbum amb algunes fotos més: https://photos.app.goo.gl/RUfarqAbGYA2UFRr7



Quant a les sortides, el dia 18 de maig l’alumnat de Batxillerat va visitar el Centre Tecnològic Mestral Vandellòs I, annex a la Central Nuclear de Vandellòs, per a conèixer de més a prop el funcionament de la central. Tot i que al final el número d’alumnes participants va ser de 18, donades les dates en què estava programada, els que hi van participar es van mostrar molt satisfets. Apart de la visita a les instal·lacions i les explicacions de la persona que els va guiar, van visitar una sala on hi havia activitats interactives relacionades amb els continguts treballats en la visita i que els va servir per a aclarir molts de conceptes. 


I aquí en teniu l'àlbum
https://drive.google.com/drive/folders/10Wgcn1yeqj1VuhX7anEQjKLcXqaTmoVE?usp=sharing

La visita de l'alumnat de 2n d'ESO a la Central Nuclear d'Ascó el dia 11 d'abril va estar organitzada des del Departament de Tecnologia, però prèviament s'havien treballat els continguts relacionats amb les centrals energètics i els processos que tenen lloc en una central nuclear des de la matèria de Física i Química. En la visita els van explicar millor el funcionament i objectius d'aquestes instal·lacions i, posteriorment, van poder visitar dues plants d'espai museogràfic interactiu. 



Ja a finals de junys, juntament amb el Departament de Matemàtiques, vam organitzar una observació astronòmica al Remei, una exposició sobre el projecte Gaia a la Cisterna del Vall i unes xerrades sobre el projecte Scientix i sobre astronomia de la mà de Marià Cano i Dídac Mesa. D'aquesta darrera activitat hi haurà un article més extens a la pàgina web del centre.












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CURS 2022/2023

DISSECCIÓ DE RONYONS DE CORDER A 3R D'ESO

Fira de Ciències Maig 2023