SORTIDA DE L'ALUMNAT DE BIOLOGIA DE BATXILLERAT AL PARC DE RECERCA BIOMÈDICA DE BARCELONA

Espectacular
Aquesta va ésser l’expressió més emprada per tothom durant la sortida al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona que va tenir lloc el passat 8 de Març, realitzada pels alumnes de primer i segon de batxillerat de la matèria de Biologia del nostre centre, i acompanyats pels professors Alfredo Lluch, Anna Valle i Fernando Juan.


La sortida tenia com a objectiu, en un principi, que l’alumnat se n’adonés què és la recerca real en biologia. Però va anar més enllà. Res millor que llegir algunes de les opinions del mateix alumnat:
“He tingut l’oportunitat de veure amb els meus ulls gran part dels avenços que, en un futur, donaran per a parlar tant i ens faran qüestionar-nos fins i tot la nostra pròpia natura”
“T’agafen ganes de voler acabar ja els estudis per posar-te a treballar aquí”
“Els projectes que ens van ensenyar semblen trets d’una pel·lícula de ciència ficció. Veure allò era com mirar al futur, amb sort un futur pròxim”
“La meua primera impressió va ser «woow», que gran!”
“Em van entrar ganes d’estudiar molt i en un futur arribar lluny com tots els científics que hi havia”
“M’he adonat de la importància de l’anglès, així com de la importància del treball en equip”
“Em va sorprendre molt reconèixer la majoria dels materials i aparells dels laboratoris, ja que a classe els havíem parlat i estudiat”
“Iniciativa i esforç son dos des les qualitats que defineixen a la perfecció a les persones que treballen en el Parc de Recerca”



En definitiva, una experiència molt positiva per a l’alumnat, els acompanyants, i també per als amfitrions, Maria Lluch i Francesc Muyas, que ens van agrair l’interès, participació i motivació dels nostres alumnes en la visita a aquest centre on treballen 1500 persones, de les quals 900 són investigadors de primera línia de 55 països diferents i que situen al Parc com a punter en tota Europa i dels millors del món. I ho tenim a Barcelona!.
(Podeu veure totes les fotos clicant aquí.)

Fernando Juan

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CURS 2022/2023

DISSECCIÓ DE RONYONS DE CORDER A 3R D'ESO

Fira de Ciències Maig 2023